Når du vælger tøj lavet af bambus får du en utroligt blødt og åndbart stykke tøj. Bambus er meget miljøvenligt, da bambus vokser hurtigt – cirka 30 cm om dagen. Bambus kræver ikke vanding eller kemikalier for at gro. Bambus er i familie med græs og når man høster klipper man blot planten, der derefter gror videre. Bambus er biologisk nedbrydeligt og optager mere CO2 end træer pr. kvadratmeter. Bambus tillader huden at ånde og holder dig samtidigt afkølet, når det er varmt. I kulden indfanger det varmen i fibrerne og holder dig lun. Der er derfor rigtig mange fordele ved bambus. Vi har et stort udvalg i bambustøj til både voksne og børn. Tøj i bambus er utroligt blødt og fleksibelt. Og Joha’s bambustøj forbliver blødt og lækkert vask efter vask.

Joha bambus tøj til hele familien

Joha laver den lækre bambus kvalitet til både kvinder og børn. Til kvinderne finder du de lækre hyggebukser, toppe og t-shirts. Vi bruger den på ferierne og som kølende og blødt nattøj. De laver små fine shorts i bambus og sågar en lækker kjole i bambus. Det kan være svært at vælge – og vi kunne heller ikke vælge – så vi har det hele her. De små trives også rigtig godt i den bløde bambus. Og vi har et stort udvalg i lækre bambus leggings og bambusundertrøjer. For slet ikke at nævne de lækre bambus dragter og bluser.

Bambus tøj og beklædning der forbliver blødt og lækkert

Joha’s bambus er af den bedste kvalitet. Derfor bliver tøjet ikke kedeligt og stift efter nogle vaske. Du kan nemt vaske joha’s bambus tøj igen og igen – det forbliver lige blødt altid! Det syntes vi holde! Søger du det lidt lunere tøj kan vi anbefale Joha’s skønne uld og silke blanding.