Viser alle 7 resultater

En bodystocking uden ærmer er helt uundværlig og en basisting i barnets garderobe. Den holder bleen fint på plads – og sikrer at barnet ikke skiller på midten og bliver kold. Dit barn kan bruge den som undertøj under en lille dragt eller bluse og bukser. En body uden ærmer er også hyggelig at sove i, når det er rigtigt varmt i vejret. Vi har et bredt udvalg fra danske Joha og su kan frit vælge, om du ønsker en lun og lækker bodystocking uden ærmer i ren blød merinould – eller en tynd og smidig body i uld/silke blanding. Om sommeren er det dejligt med en bodystocking uden ærmer i den lækre elastiske bambus eller den helt basis body. Udvalget er stort – og det er op til dig at vælge hvilken kvalitet dit barn skal nyde livet i.

Joha uld body uden ærmer er som en smart undertrøje

En body uden ærmer fungerer lidt lige som en undertrøje. Dog er den lidt smartere – for den holder nemlig bleen på plads OG – den lille skiller ikke på midten. Så du undgår at barnet bliver kold over lænden eller på maven. En body uden ærmer kan bruges hele året, da den kan bruges alene – eller med en bluse over. Fx vores fantastiske cashmere cardigans fra Minilux.

Tidløst design der holder

En body uden ærmer er ikke en ny opfindelse. Man har kendt dem i mange år – og de går nok heller ikke i glemmebogen lige forløbig. Det er derfor et design der holder vores generationer ud. Så du kan trygt investere i de lækre body’er uden ærmer fra Joha. Vi har nøje udvalgt de bedste til dig her, så du kan frit vælge dine yndligsdesigns.