En cardigan fra Joha i 100% blød merinould. Denne kvalitet er bare så lækker. Den tykke opkradsede merinould er blød og fleksibel. Denne trøje åbnes og lukkes nemt med fine små knapper. Kanterne er i fin rib. Denne cardigan er rigtig sød til både drenge og piger. Kan også nemt bruges som en lille forårs/sommer-jakke. Den er rigtig lækker at have på, når man kører tur i barnevognen eller klapvognen, da den giver fuld bevægelsesfrihed og luner de små. Vi har faktisk også lækre cardigans til kvinder – i merinould og silke – dem kan vi også varmt anbefale.

En Joha cardigan til børn er tidløs

Fra tidernes morgen har i 1700 tallet har man kendt til cardigans, derfor er en Joha cardigan til børn tidløs. Det opstod, da Lord Cardigan ikke brød sig om at trække sine sweaters ned over hovedet – men foretræk at knappe dem i stedet. Det er mange børn enige med ham i. Mange børn bryder sig ikke om at trække trøjer ned over hovedet. Derfor hylder vi Lord Cardigan og takker for det smarte design. Vi regner da heller ikke med at en cardigan går af mode lige straks…

Joha uld cardigans er praktisk designet

En Joha cardigan kan åbnes, så man ikke bliver så varm. derfor kan en cardigan fungere i stedet for en jakke om sommeren. Så med en cardigan fra Joha har du investeret i noget lækkert tøj du og dit barn kan bruge hele året. Vi har naturligvis også vores verdensberømte cashmere cardigans til børn fra Minilux, hvis du har lyst til ultimativ luksus til dit barn.