Viser alle 14 resultater

Joha elefanthue i uld i grønne striber

DKK 169,00

Joha 2 lags uld elefanthue i karrygul

DKK 60,00

Joha 2 lags uld elefanthue i mørkegrøn

DKK 119,00

Joha børstet uld elefanthue flaskegrøn

DKK 95,00

Joha 2 lags uld elefanthue i petrol blå

DKK 119,00

Joha børstet uld elefanthue karrygul

DKK 95,00

Joha børstet uld elefanthue petrol blå

DKK 95,00

Joha dobbelt uld elefanthue i beige

DKK 189,00

Joha dobbelt uld elefanthue i mørkegrå

DKK 189,00

Joha uld elefanthue beige rib

DKK 119,00

Joha uld elefanthue blå rib

DKK 119,00

Joha uld elefanthue i rosa

DKK 189,00

Joha uld elefanthue rosa rib

DKK 119,00

Joha vindtæt børstet uld elefanthue grå

DKK 219,00

En Joha elefanthue er en fantastisk opfindelse! Den luner hovedet, ørerne og halsen på én og samme tid. Det er ikke nødvendigt med halstørklæde. Mange institutioner anbefaler at børn har en elefanthue på, da det giver den maksimale beskyttelse mod kulde og vind. Desuden har man ikke brug for halstørklæder, når han har en elefanthue. Og halstørklæder udgør en risiko for kvælningsfare – derfor er hastørklæder ofte forbudt i institutioner. Men vi har naturligvis udviklet de lækreste cashmere tørklæder til børn, der er designet, så de små ikke bliver kvalt! En elefanthue er nem at få af og på – og glider ikke ned i øjenene på de små. Hos Scandinavianlux har vi mange forskellige elefanthuer. Vi har de tykke i dobbelt opkradset merinould – rigtig god, når kulden rigtig bider. Så har den tyndere dobbelte merinould i blød og fleksibel strik. Denne elefanthue er rigtig god i alle forårs og efterårsmånederne – som faktisk er mange måneder! Her luner den de små og man kan nemt have en cykelhjelm på.

En Joha elefanthue er et super praktisk design

For mange år siden opfandt man elefanthuen og designet bliver stadig idag brugt af elite soldater og elite sportsfolk. Det er nemlig den smarteste løsning, når det kommer til huer. Vi sælgre rigtig mange elefanthuer til børn. Og alle elsker Joha´s fantastiske elefanthuer. De kan bruges af de helt små baby´er og optil skolealderen. Vi har alle størrelser.

Elefanthuer i uld i flotte farver

Vi har et stort udvalg af de bedste Joha elefanthuer her – og det er op til dig at vælge hvilken der er bedst til dit barn. Skal barnet ligge ned i en barnevogn med dyne over – så er det måske nok med en tyndere elefanthue i uld og silke. Er barnet på legepladsen hele dagen om vinteren – ja så er det måske den tykke udgave der passer bedst.