Vis sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

En hagesmæk er nødvendig, når de små får tænder og savler. Det er ikke rart at være våd og kold på brystet . Og den lille kan blive syg. Derfor laver Joha deres hagesmæk i Merinould. Dette sikrer, at dit barn holdes varm og tør. Designet er sødt til både drenge og piger – Det er en hagesmæk, der ligner et fint lille tørklæde. En hagesmæk er også en rigtig fin gaveidé.

Hagesmæk fra Joha

Med en hagesmæk er barnet godt klædt på. Mange kunder bruger dem også selvm barnet ikke savler. Simpelthen fordi det ser rigtig sødt ud med en hagesmæk. En hagesmæk fuldender ofte looket. En sød lille detalje, der lige giver prikken over i´et i barnets garderobe med lækkert børnetøj.

Hagesmæk med på tur

Det er også en god idé at have en hagesmæk med, når man er på tur med den lille. Måske i skal stoppe og spise og får brug for at tørre munen lidt. – Eller for at undgå at spilde på det fine tøj. En hagesmæk er en rigtig god investering, da den holder barnet tørt – og tøjet rent. Det er nemmere at vaske en masse små hagesmækker end at vaske en hel bunke tøj. Og når du vasker – så brug den lækre sæbe fra Tangent – den bliver du forelsket i!