Viser alle 13 resultater

En heldragt fra Joha er så hyggelig og behagelig for de mindste. En heldragt gør det behageligt og trygt at ligge de mange timer i barnevognen – eller lege i stuen. Ingen generende elastikker og snore. Heldragten tages nemt af og på med små fine trykknapper. Hvad enten du vælger den lune heldragt i ren merinould – eller den tyndere dragt i merinould og silke har dit barn ultimativ bevægelsesfrihed. Merinould og silke er et fantastisk materiale, der kan bæres direkte mod huden. Kradser ikke og holder den lille tør og lun. Merinould har den fantastiske egenskab at det varmer, når det er koldt – og køler, når det er varmt. Og så transporterer det fugten væk fra huden. Er det varmt i vejret – så er en heldragt i bambus eller bomuld lige sagen.

Joha heldragter holder

En heldragt er ikke nogen ny opfindelse. Selv vore bedsteforældre havde en heldragt. Designet er simpelthen kommet for at blive. TIlgengælg er materialerne blevet bedre. I gamle dage havde man en uld, der kradsede og dragten var ikke så fleksibel. Vi har derfor kun udvalgt de lækreste og bedste heldragter i vores butik. Vi har heldragter med tryllefod, så man ikke behøver sokker. Heldragten lukkes nemt med rine trykknapper. Og det bedste er, at man ikke skal tænke over om den lilles tøj passer sammen. Wupti – på med en heldragt og du og dit barn er klar til at opleve verden!

Brug en heldragt hele året

En heldragt kan bruges hele året. Brug den alene om sommeren og under en trøje om vinteren. BUM – den bedste investering til dit barn. Og så skiller den lille ikke på midten. Alt i alt en fantastisk opfindelse!