En Joha jakke er vigtig i børnenes garderobe. De bruger den hver eneste dag i de kolde måneder – som jo er mange heroppe nordpå. Vælg derfor altid en jakke af god kvalitet. Joha har designet deres jakker i den lækreste tykke merinould. De fine knapper gør den nem at få af og på. Jakken har fine ribkanter og den klæder både drenge og piger. Ulden er i en særlig blød opkradset kvalitet, som gør den fleksibel og lun. Man kan også sagtens bruge den som en cardigan. Den er rigtig god i barnevognen, da den tillader huden at ånde og barnet derved ikke bliver fugtig.

En jakke fra Joha er en god investering

Joha laver jakker af høj kvalitet. Og barnet bruger sin jakke i rigtig mange måneder. Derfor er det en rigtig god investering til de små med en lækker jakke af god kvalitet. Vi har udvalgt de bedste, så du trygt kan vælge den jakke, der passer dig og dit barn.

Bløde jakker er de bedste

Børn kan godt lide at bevæge sig. Derfor er de bløde jakker eller cardigans meget federe at have på for de små. De gider ikke stive irriterende jakker, hvor man ikke kan løfte armene – eller jakker, der klemmer over maven. Børn vil have en jakke, der føles som om den er pustet på. Den skal være lun og let. Med den rigtige jakke er dit barn klar til nye oplevelser.

Shop de lækre jakker på shoppen Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.