Joha anti kradse luffer i økologisk bomuld hvide

kr. 44,00

Når bladene begynder at falde og vinden tager til – så bliver de små hænder kolde. Holde dem lune med små fine luffer fra Joha. Vi har mange forskellige slags luffer – de tynde luffer, der kan bruges efterår og forår – og de tykke luffer, der bruges om vinteren. Vi har uldne luffer til de aller mindste uden tommeltot, så de er nemme at få på den allermindste hånd. Vi har luffer i uld til de lidt større børn, der gerne vil gribe om ting – derfor er de syet med tommeltot. Nogle af Johas luffer har en fin snor i, så de ikke falder af og bliver væk. Hold de små hænder lune i den kolde tid med et par lækre luffer fra Joha.

Joha luffer holder de små hænder varme

Det er aldrig sjovt at fryse om fingrene. Det gør ondt og fingrerne bliver røde og kløer. Vi syntes her hos Scandinavianlux, at det er vigtigt at værne om de små hænder. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste luffer du kan vælge imellem. Vi Sælger lækre uldluffer i merinould og vi har også vores eget design fra Minilux i cashmere. Hvad end du vælger er vi sikker på at dit barn vi takke dog for de bløde og lune luffer.

Vi lever i et lumsk klima

Heroppe nordpå er vi udfordret på vejrfronten. Vi har varme somre og kolde vintre. Det er udfordrende, når man er lille. Derfor er det vigtigt at beskytte de små hænder med et par fine luffer.