Viser 1–60 af 102 resultater

Joha nattøj

Natten skal bruges til at hvile og vokse. Cellerne skal fornyes og dagens udfordringer skal bearbejdes af hjernen gennem søvnen. Derfor er det vigtigt at skabe de optimale muligheder for ro og tryghed. Her kommer nattøj ind i billedet. Det er vigtigt at man ikke fryser eller sveder. og det er vigtigt at nattøjet ikke strammer eller generer. Joha har designet nattøj i mange år og vi syntes det er helt fantastisk. Om vinteren er der ikke noget bedre end at krybe i sit uldne nattøj. Både børn og voksne elsker det. Om sommeren er det lækkert med nattøj i en tyndere uld – måske blandet med silke. Og til de helt varme nætter anbefaler vi nattøj i den kølende bambus – eller bomuld. Lækkert nattøj er en god investering til hele familien – de fortjener det!

Joha nattøj til hele familien

Vi har Joha nattøj til hele familien. Vi har afprøvet meget nattøj igennem tiderne og har fundet frem til det nattøj, der fungerer bedst. Både nattøj til de mindste – de større – og nattøj til voksne. Måske den lille i familien skal have en lækker heldragt at sove i? Eller hvad med en lækkert sæt i uld og silke til de lidt større børn. Og til dig selv kan du med fordel vælge vores uldne tøj fra Joha. Det er ikke decideret “nattøj”, men fungerer bedre end det meste nattøj vi har prøvet. Du kan nemt vælge om du er til T-shirts i bambus og bløde bukser – eller måske din kæreste skulle prøve en langærmet bluse i uld og silke? Vi har rigtig mange kunder, der bruger Johas fantastiske tøj som nattøj.

Når kun det bedste er godt nok

Vi bruger en tredje del af livet i vores seng – og det ervigtigt at forkæle sig selv og sine kære med lækkert nattøj. Det er en uskik blot at bruge en gammel grim T-shirt. Nattøj er jo trods alt noget der omkranser kroppen i mange mange timer hvert døgn. Så vi anbefaler alle – store og små – at man investerer i ordentligt nattøj fra Joha. Vi syntes i fortjener det!