Når solen begynder at titte frem på himmelen er det en rigtig god idé med en lille sommerhat til de små. Selv i de tidlige forårsmåneder er solen skarp for huden. Med en sommerhat undgår man at skulle smøre solcreme på de små – og de får heller ikke sol i øjnene. Det er nok de færreste børn, der syntes det er skønt at få solcreme på – plus at det ikke er det bedste for huden. Solen stråler er heller ikke gode for huden i alt for store mængder – og det er ikke sjovt at blive skoldet på næsen og kinderne. Så beskyt tit barn enkelt og nemt med en fin sommerhat fra Joha. Så er du på den sikre side, når den lille leger udenfor. Derfor er en solhat en vigtig del af barnets tøj.

En sommerhat fra Joha beskytter dit barn

De seneste år er solens stråler blevet endnu skarpere mod huden og øjnene. De små bruger mange timer i solen og det er en vigtig del af deres udvikling at lege udenfor. Nogle bruger en masse solcreme til de små – og det kan også være nødvendigt i nogle situationer. Men vi sværger altså til en god sommerhat. Så behøver man ikke de store mængder solcreme. De små beskyttes nemt og enkelt. Og man kan heller ikke komme solcreme i øjnene eller håret! Joha har de fineste små sommerhatte, der også fungerer optimalt. De har en rigtig god pasform til de små hoveder.

En god investering i dit barns sundhed

Det er en rigtig god investering i dit barns sundhed med en god sommerhat. De mange måneder, hvor solen står højt på himmelen og barnet nemt bliver skoldet. Vi anbefaler at barnet altid har en sommerhat liggende i vuggestuen eller børnehaven. For ligepludselig kigger solen frem – måske allerede i marts og barnet behøver beskyttelse. Det er ofte den tidlige forårssol, der er ekstra skarp. Og om foråret er huden ikke vant til solen og er derfor ekstra sart. Scandinavianlux sørger for at du kan købe den perfekte beskyttelse til dit barn.