Vi siger det som det er…… Joha kommer næsten aldrig på udsalg. Det skyldes simpelthen at Joha´s varer sælger hurtigt og til fuld pris. Folk er vilde med deres fantastiske kvalitet – og yderst rimelige priser. Hele familien elsker de lækre bløde varer fra Joha. Vi har mange designs til mænd og kvinder og vores kunder kommer igen og igen og køber mere. Hos Scandinavianlux har vi også et bredt udvalg til babyer og børn. Så hvis du er så heldig at finde et Joha udsalg – så skal du ikke holde dig tilbage. Køb – det er en rigtig god investering.

Invester i fremtiden med Joha på udsalg

Måske du ikke står og mangler noget tøj netop nu. Men når nu der endelig er Joha udsalg, så kunne det godt være man skulle investere i en body til den lille i en større størrelse, så i har noget lækkert til næste sæson. Eller måske du ikke tænker på uldundertøj lige nu – men pludselig er det koldt igen. Med Joha på udsalg er det alle tiders mulighed for at få fingrerne i Joha´s lækre sager til billige penge. Og hvem kan sige nej til lækkert tøj at højeste kvalitet, når de oven i købet er sat på udsalg!

Man kan blande de lækre ting fra Joha med vores skønne cashmere fra Scandinavianlux

Om du er til Babyfutter, Halsedisser eller Cashmeretrøjer – så har vi det hele. Og er du rigtig heldig så kan du måske finde det på udsalg….