Her kan du virkelig gøre et kup. Joha bodystocking på udsalg, så bliver det ikke bedre. Joha er en af Scandinaviens største producenter af hyggetøj, undertøj, skiundertøj og nattøj. Joha producerer i kvaliteterne bambus, bomuld og uld til både babyer, børn, mænd og kvinder. Joha blev grundlagt i 1963.

Mærket Joha står for komprimisløs kvalitet, den bedste uld, holdbare pasformer og godt design. Joha var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn og har gennem de seneste 35 år været blandt de førende på det europæiske marked. Til børn producerer Joha tøj i størrelserne 40cm-150cm.

Her finder du bodystockings i dejlig lun uld til den kolde tid og skøn blød bambus, der føles som silke mod huden og køler når det er varmt.

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion og var en af de første danske virksomheder, der blev godkendt til at benytte EU ECOLABEL på sine produkter. Derudover er de fleste af Johas uldprodukter anerkendt af det internationale Woolmark certificat og senest har Joha modtaget ”Animal Welfare” cerdifikatet.

Vi kender til forældres travle hverdag og hvor meget tid der bliver brugt på at vaske tøj. Vi ønsker at gøre det nemt. Alt vores børnetøj vaskes nemt, men følg altid vaskeanvisningen, så holder kvaliteten og pasformen bedst muligt. Husk altid at bruge en god sæbe til dit tøj, feks. uldsæbe fra Joha til alt dit uldtøj, så passer du på det.