Viser alle 4 resultater

Her finder du Joha uld på tilbud, så bliver det ikke bedre. Joha er en af Scandinaviens største producenter af hyggetøj, undertøj, skiundertøj og nattøj. Joha producerer i kvaliteterne bambus, bomuld og uld til både babyer, børn, mænd og kvinder. Joha har eksisteret siden 1963.

Mærket Joha står for komprimisløs kvalitet, den bedste uld, økoligske og bæredygtige produkter. Holdbare pasformer og lækkert skandinavisk design. Joha var den første virksomhed, der producerede uldundertøj til børn og har gennem de seneste 35 år været blandt de førende på det europæiske marked. Til børn producerer Joha tøj i størrelserne 40cm-150cm og til voksne i størrelserne XS-XXL.

Her finder du dejlig lun uld til den kolde tid til både babyer, børn, mænd og kvinder

Joha lægger stor vægt på miljøvenlig produktion og var en af de første danske virksomheder, der blev godkendt til at benytte EU ECOLABEL på sine produkter. Derudover er de fleste af Johas uldprodukter anerkendt af det internationale Woolmark certificat og senest har Joha modtaget ”Animal Welfare” cerdifikatet.

Alle Johas uld produkter er mulesing-fri uld.

Vi kender til forældres travle hverdag og hvor meget tid der bliver brugt på at vaske tøj. Vi ønsker at gøre det nemt. Alt vores uldtøj vaskes nemt, men følg altid vaskeanvisningen, så holder kvaliteten og pasformen bedst muligt. Husk altid at bruge en god sæbe til dit tøj, feks. uldsæbe fra Joha til alt dit uldtøj, så passer du på det.