Hos Scandinavianlux er vi fuldstændig vilde med kombinationen uld og silke. Joha laver vedens bedste blanding af blød merinould og blank silke. Vi har et stort udvalg til både mænd og kvinder – og til små og store børn. Merinoulden varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt – og silken giver et glat og blankt look. Merinould er meget blødere og tyndere end almindelig uld og det gør den ekstra lækker til de små børn – men også til os voksne. Merinould leder fugten væk fra kroppen og optager ikke svedlugt. Dette gør blandingen fantastisk at have direkte mod huden. Kunder, der normalt klager over at uld kan kradse må indrømme at denne kombination er fantastisk blød og lækker. Vi anbefaler denne blanding af hele vores hjerte. Det er en rigtig god investering til alle i familien.

Joha uld og silke er i verdensklasse

Kombinationen af merinould og silke er fuldstændig unik. Siden Joha fandt på denne lækre kombination af uld og silke er den blevet revet væk og Joha kan knap nok følge med. Joha har derfor mange kunder i uldandet. Men også her i danmark, hvor Joha stammer fra, er vi også meget glade for deres uld og silke. Uld og silke kan nemlig sidde helt tæt på huden og tillader huden at ånde. Alt tøj fra Joha er ØKO-TEX og derfor godt for dig of din familie og for naturen.

Mange designs i uld og silke

Her hos Scandinavianlux har vi udvalgt de lækreste designs til dig i uld og silke. Vi har et bredt udvalg til kvinder og mænd af bluser og bukser. og uldundertøj i uld og silke. Derudover har vi rigtig meget babytøj og børnetøj fra Joha i uld og silke. Du finder vores store udvalg lige her.