Børn har den fineste og sarteste hud. Den fortjener den blødeste bodystocking i uld og silke. Vi har de fineste body’er til de små i blandingen merinould og silke. Joha har specialiseret sig i denne fantastiske blanding som består af 85% Merinould og 15% Silke. Når uld og silke blandes kan man spinde den fineste tråd og derefter strikke bløde og fleksible body’er. Body’er, der giver barnet fuld bevægelsesfrihed og tillader huden at ånde. Joha’s uld silke body kan derfor bruges året rundt. Holder bleen på plads og sørger for at den lille ikke skiller på midten og bliver kold. De små ligger mange timer i barnevogn og klapvogn – og det er derfor vigtigt, at en body ikke har generende sømme. Vores uld silke bodystockings har flade sømme, der ikke generer.

Bodystockings i silke og uld til børn

Når du skal vælge en body til dit barn, kan det godt betale sig at investere i en god kvalitet. Køb altid en body, der holder sig blød og smidig vask efter vask. Børnetøj udsættes for lidt af hvert i dagen igennem og derfor skal de kunne vaskes. Denne kvalitet af uld og silke er det bedste fra to verdner. Ulden gør den blød og lun – og silken gør den blank og stærk. Den strikkede kvalitet sikrer fuld flexibilitet og gør disse body´er til nogle af vores absolut bedste.

Joha uld og silke body’er i stort udvalg

Vi har et stort udvalg af uld silke body´er til både drenge og piger. Så du kan vælge om det skal være den langærmede body, den kortærmede body – eller en body uden ærmer.

Alle body´er kan nemt styles med bukser og kjoler – eller som vi anbefaler en lækker cashmere cardigan fra Scandinavianlux.

Velvære til de små

De små har verdens fineste hud, og det er vigtigt at passe godt på den. Joha´s uld silke body´er er i lækker ØKO-TEX kvalitet, der er godt både for dit barn og for miljøet. Merinould og silke sikrer dit barn velvære året rundt hele døgnet. Ulden køler, når det er varmt, og luner, når det er koldt. Derudover holder det dit barn tørt og trygt, da uld transporterer fugten væk fra kroppen. Uld silke blandingen er så tynd, at den også kan bruges på varme sommerdage.

Uld Silke body’er kan bruges året rundt

Da en bodystocking kan bruges året rundt, er det derfor en rigtig god investering. Du sikrer dit barn tryghed og velvære hele året og hele døgnet.