Viser alle 4 resultater

Blød og lækker – smidig og stærk. Dette er egenskaberne, når man blander 85% merinould med 15% silke. En fin heldragt i uld og silke til drenge og piger kan bruges som hyggedragt eller natdragt. Den har tryllefod, som man kan bukke ned, så de små ikke behøver sokker. De fine trykknapper gør den nem at få af og på. Rigtig hyggelig at have på i barnevognen eller som uldent undertøj om vinteren. En heldragt kuld og silke er også lækker på sommerdage, da den ikke bliver for varm. Giv de små noget lækkert de kan bevæge sig frit i. En heldragt i uld og silke er lige sagen.

Heldragt til dit barn eller baby

Heldragten fra Joha til dit barn er lavet af det lækreste uld og silke. Som forældre finde du hurtigt ud af hvad der fungerer bedst for dit barn. Vi lever i en verden, hvor man ikke ikke behøver at lade sig nøje med det næstbedste. Dit barn har fortjent det bedste. Og det bedste er så absolut en heldragt i uld og silke. Det er en komfort, der ikke fås bedre andre steder. Så skal du give barnet det lækreste i indenfor heldragter – vælg uld og silke kvaliteten!

Heldragt i uld og silke kan mærkes inderst inde

Velvære starter inderst inde. De små børn har den fineste og mest følsomme hud. Det er meget vigtigt at behandle den ordentligt. Med en heldragt i uld og silke beskytter du dit barn mod kulde og fugt – og giver det fuld bevægelsesfrihed. Fugten ledes væk fra kroppen – og den lille er sund og tør hele døgnet. Med en heldragt i silke og uld behøver man ikke andet til sin baby. Bukser og trøjer er unødvendige. Er det rigtig koldt kan man selvfølgelig give den lille en lækker cashmere cardigan over. Det kan vi voksne godt lide – og det elsker din baby også!

Heldragt i uld og silke til børn kan bruges året rundt.

En heldragt i uld og silke kan bruges held året. Vi bruger har valgt merinould, istedet for almindelig uld, da merinould er tynder og blødere. Derfor varmer den, når det er koldt og køler, når det er varmt. Derudover transporterer ulden fugten væk fra kroppen og den lille er tryg og tør dagen igennem.