Joha uld silke til voksne

Blandingen af 85% merinould og 15% silke er ikke lavet tilfældigt. Det er nemlig kombinationen af disse to fibre – det bedste fra to verdener, der mødes. Merinoulden er blød og varm, mens silken er glat og stærk. På en måde kan man spinde en tynd tråd, og deraf strikke det fineste fleksible stof. Uld silke er ikke meget tykkere end et par nylonstrømper, men har en helt anden følelse mod huden. Uld og silke holder dig tør og varm om vinteren, når kulden raser – og holder dig tør og afkølet om sommeren, når solen skinner. Blandingen uld og silke er et af vores yndlingsmaterialer her hos Scandinavianlux.

Joha er et af de førende mærkre inden for uldprodukter, der har skabt sig et brand der bygger på kvalitet og komfort. Deres uldprodukter er fremstillet af naturlig uld, der er skånsom mod huden og holder dig varm, selv i de koldeste temperaturer. En af de bemærkelsesværdige træk ved Joha uld er dets evne til at bevare sin form og blødhed efter gentagen vask. Dette gør Joha uldprodukter til et bæredygtigt valg, da de kan vare i årevis med korrekt pleje. Joha tilbyder et bredt udvalg af uldprodukter til både børn og voksne, herunder trøjer, bukser, og heldragter. Deres designs er enkle og tidløse, hvilket gør dem velegnede til forskellige anledninger og stilarter.

Joha uld silke tøj i mange designs til voksne

Joha laver heldigvis rigtig mange lækre designs i uld og silke til voksne. Det kan være svært at vælge. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste ting i uld og silke til dig, så du nemt kan finde dit yndlingsprodukt. Du kan vælge ting fra samme linie – eller hvorfor ikke lade din personlighed træge i kraft og mix forskellig kvaliteter og materialer. Alt hvad vi har i butikken og på denne shop er af bedste kvalitet – og de forskellige designs klæder hinanden.

Joha uld og silke tøj fra Joha til vores trofaste kunder

Vores kunder altid tilbage efter første køb og køber mere. Designet er tænkt, så alt kan bruges året rund hver eneste dag. Så du skal blot vælge om du er til fine blonder og sarte farver – eller til klassisk sort eller blå. Vi har det hele! Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et af verdens absolut fineste og lækreste produkter. Vidste du forresten at Joha er et dansk mærke, der kun producerer i Europa. Til gengæld sælger de over hele verden! Vi anbefaler vores kunder altid at bære de bedste materialer på kroppen. Så derfor kan man kombinere de forskellige varer fra vores butik i det uendelige. Eksempelvis kan man iklæde sig Joha’s skønne joha uld undertrøje med en lækker joha cardigan uld, og et par bløde cashmere bukser over.

Man skal være forsigtig med sit uld silke tøj, da det krymper let, hvis man vasker ved for høje temperaturer. Du skal derfor vaske dit tøj på maks 30℃, og skal aldrig tørres i en tørretumbler. Tøjet kan også sagtens vaskes i hånden. Når du vasker tøjet, skal der også bruges den helt rigtige sæbe, der er tilegnet sig uld. Vi kan her hos Scandinavianlux varmt anbefale den gode uldsæbe fra Joha, der går ind og plejer og renser de fine uld og silke fibre, og indeholder samtidig lanolin, som beskytter ulden. Tag også et kig på vores lækre sæber fra mærket Tangent, som består af pletrens, vaskemiddel og skyllemiddel

Tjek det store udvalg af Joha tøj til kvinder, mænd og børn på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Her kan du komme og prøve og mærke den lækre kvalitet.