Vis sidebar

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

En body i uld og silke er det blødeste og lækreste man kan give sit barn. Ulden er merinould, der er ekstra tynd og fin. Joha har udvilket en fantastisk blanding af 85% Merinould og 15% Silke. Det er det bedste fra to verdener der mødes. Vi har et stort udvalg af uld silke bodystockings uden ærmer fra danske Joha. De er perfekte både til drenge og piger. Kan bruges året rundt, da disse uld silke body’er nemt kan bæres alene eller med en cashmere cardigan eller trøje over. En uld silke body holder din baby lun og tryg året rundt, da vi har udvalgt den bedste merinould og silke blanding til dig. Merinould er tyndere og blødere end almindelig uld. Og derfor er denne bodystocking ekstra blød og lækker. Silke gør body`en glat og stærk.

Body uden ærme i uld og silke

En body uden ærmer i uld og silke er en rigtig god investering. Den kan bruges hele året og bliver hurtigt dit barns bedste bodystocking. Nok er den lid dyrere end en billig body i bomuld, men den er også tifold lækrere. Kombinationen af silke og uld er det bedste man kan give sit barn. Det er blødt og smidigt og tillader huden at ånde. Flexibiliteten giver barnet fuld bevægelsesfrihed og tryghed. Holder dit barn lun, tør og tryg dagen igennem – året rundt.

Velvære og tryghed starter inderst inde.

Hvis dit barn er varmt og tørt og har mulighed for at bevæge sig frit, så bliver dagen god. De små har har en ekstra sart og følsom hud, så derfor skal vi passe ekstra godt på den. En body i uld og silke giver dem den tryghed.

Den bedste investering.

Da barnets velvære og tryghed er den bedste investering, er dette den perfekte body. Uld og silke bodystockings til drenge og piger er blevet verdenskendt og det forstår vi godt. Hele verden elsker denne kvalitet og vores kunder vender tilbage år efter år.
Joha’s body´er kan nemt styles med fx en lækker baby cardigan fra Minilux. Det er mange af vores kunder meget glade for!