Joha babytøj uld

Babytøj i uld har man kendt og brugt i mange århundreder. Og det er der en rigtig god grund til. Uldent babytøj er nemlig ikke bare lækkert – det giver også din baby en sundstart på livet. Det er praktisk og fuldstændig uundværligt i babyens garderobe. Vi skal holde vores baby´er sunde og trygge – og det gøres nemt med lækkert babytøj i den findeste og blødeste uld. Uld har den gode egenskab, at varme, når det er koldt – og køle, når det er varmt. Derudover leder det fugt væk fra kroppen og babyerne holdes derfor lune, tørre og trygge hele døgnet. VI har et bredt udvalg i alt lige fra basis bodystockig`er og natdragter til de fineste cashmere cardigans. Hos Scandinavianlux har vi nænsomt udvalgt verdens bedste uld. Den fineste merinould og verdens blødeste og mest eksklusive af alle uldarter – kashmir. Vi har håndplukket det bedste fra danske Joha og giver dig et bredt udvalg af lækkert uldtøj til din baby. Derudover designer vi selv vores babycashmere – Minilux. Så skal din baby have verdens lækreste tøj så skal du kigge med her.

Babytøj i uld giver den bedste start på livet

Babyer har en utrolig fin og sart hud. De fortjener derfor det blødeste og lækreste babytøj i naturlige materialer som uld. Huden er vores største organ – og det er meget vigtigt at holde dette organ sundt. Hvis du vælger babytøj i uld er du sikret at huden kan ånde. Du sikrer at dit barn ikke fryser – eller bliver overophedet. Den lille har en lang og udfordrende dag. De ligger under dynen – de er inde og ude – de kravler på gulvet og spiser… dagen byder på mange ting. Dit barn skal helst være behagelig klædt hele tiden.

Det vigtigste i barnets garderobe

Når du vælger tøj til dit barn er det vigtigt at det ikke kun ser sødt ud. Det skal være af en god kvalitet og barnet skal være behagelig klædt på. Der skal være fuld bevægelsesfrihed og tøjet må ikke kradse eller stramme. Det kan være en jungle at finde det rigtige babytøj. Derfor har vi nøje udlalgt det bedste babytøj her, så du nemt kan vælge. Alt vores babytøj opfylder alle krav. Du kan trygt købe det bedste til dit barn hos os. Vi har selv en masse børn og har testet tøjet i mange mange år. Vi ved hvad det handler om – og vi er meget kritiske. For vi vil kun sælge det bedste. Køb Joha babytøj uld hos Scandinavianlux