Viser alle 8 resultater

En køredragt fra Joha i uld er praktisk og lækker! De små bruger mange timer i barnevognen eller klapvognen – derfor er det ekstra vigtigt med behageligt tøj til den lille. En køredragt i uld luner – og har ikke sammensyning i taljen. Derfor generer den ikke den fine og sarte babyhud. Joha laver køredragter i forskellige uldkvaliteter. Derfor har du mulighed for at vælge den køredragt der passer dig og din baby bedst. Du kan vælge en tyk og vamset model, der er helt perfekt om vinteren. Denne køredragt luner den lille og er super nem at få af og på. Den har trylle fod, så man ikke behøver sokker. Sokker falder nemlig nemt af i vognen, når de små ligger og sparker. En køredragt i Merinould varmer barnet, når kulden bider – men afkøler, når det bliver varmt. Desuden transporterer ulden fugten væk fra huden, så barnet ikke sveder. Du kan også vælge en køredragt af en tyndere uld model. Enten i ren merinould eller i blandingen merinould og silke. Begge dragter er strikket i en fin og tynd strik, der giver fuld bevægelsesfrihed. Barnet kan have køredragten på direkte på huden, da den ikke kradser. Føles utrolig behagelig mod huden og tillader huden at ånde. Så det er op til dig om køredragten skal fungere som uldent undertøj – eller som et ekstra lag over en lille body.

En køredragt i uld kan bruges direkte på huden

Vi har kun den absolut bedste kvalitet af uld – nemlig merinould. Og den kan selv den sarteste babyhud sagtens tåle direkte mod huden. Derfor kan du bruge vores køredragter som inderste lag. Eller som uldent undertøj. På denne måde får du ekstra meget glæde af køredragten, da den kan bruges året rundt. En køredragt i uld er et helt uundværligt stykke tøj i den lille børnegarderobe – syntes vi…

Køredragter til babyer –  en god investering

At investere i en lækker køredragt er en meget fornuftig ting. Man kan nemt købe en dårlig kvalitet, der ikke er rar for barnet at have på. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste for dig. Vi har selv børn og vi ved hvad vi taler om! De små bruger mange dage af deres liv i en køredragt – derfor skal den være af en god kvalitet.