Viser alle 3 resultater

En uld body med korte ærmer fra Joha er simpelthen genial. Fordelen ved en uld body med korte ærmer er, at barnet ikke skiller på midten og derved bliver kold på mave og lænd. Når man er lille og leger – eller bevæge sig rundt i barnevognen – så kommer tøjet nemt i uorden. Det forhindrer en uld body med korte ærmer. Den holdes på plads forneden af fine trykknapper, der nemt åbens og lukkes. Dette gør ble – og tøj skift enkelt og hurtigt. En body i uld med korte ærmer kan bruges af drenge og piger. Vi har et fint udvalg af lækre farver, der går til begge køn.

En uld body med korte ærmer kan bruges året rundt

Dette er et design, der holder! Når man lever i et lumsk klima som vores – så er det ekstra vigtigt at være ordentligt påklædt. Det er så irriterende at man skal have fire forskelllige garderober. – især til de små, der hurtigt vokser ud af tøjet. Derfor anbefaler vi uld body med korte ærmer! De kan bruges hele året! Dress dit barns uld body med korte ærmer op om vinteren med en lækker cashmere cardigan. Og sæt et par shorts til om sommeren.

Velvære inderst inde

Da en body i uld med korte ærmer sidder tæt på kroppen er der rigtig vigtigt at det er en uld af god kvalitet. Joha bruger merinould, der er finere og tyndere end almindelig uld. Derfor kan du trygt klæd dit barn – også de nyfødte i en body i uld uden ærmer fra Joha. Vi passer på de små og Giver dem fuld bevægelsesfrihed i en uld, der beskytter og holder barnet trygt og sundt.