Viser alle 2 resultater

En ulden bodystocking uden ærmer fungerer som en slags ulden undertrøje. De fine trykknapper for neden sikrer, at barnet ikke skiller på midten og bliver kold. Bruges året rundt som lækkert uldundertøj. Også behagelig at sove i som et ekstra isolerende lag under nattøjet i de kolde måneder. En ulden body uden ærmer kan bruges af både drenge og piger. Brug den fra de er helt små og til de bliver større. Det er en meget vigtig basis ting i dit barns garderobe. Joha bruger den fineste og reneste merinould, der forarbejdes i Europa. Ulden og farverne er ØKO-TEX og derfor et sikkert valg for dig og dit barn. Vælger du en body i uld uden ærmer fra Joha giver du dit barn en optimal start på livet.

Velvære og komfort i en body i uld uden ærmer.

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af forskellige bodystockinger i uld uden ærmer. Vi har håndplukket de bedste.
Vi har en bred vifte af farver, der passer både drenge og piger. En body i uld uden ærmer kan bruges året rundt – og faktisk også som uldent undertøj til dit barn og baby. Vores erfaring siger os, at du kan bruge en body i uld uden ærmer fra baby er helt nyfødt og til barnet er omkring de to – tre år.

Brug en body i uld uden ærmer hele året.

Du kan nemt bruge en body i uld uden ærmer hele året. Om sommere bruger barnet den alene med et par bukser eller shorts. Og om vinteren fungerer en ulden body uden ærmer som uldent undertøj. Derfor er det en rigtig god investering at købe en body i uld uden ærmer!