Joha body med korte ærmer mørkeblå

DKK 143,99

Joha uld body med lange ærmer blommefarvet

DKK 85,00

Joha uld body uden ærmer beige

DKK 116,99

Joha uld body uden ærmer blå

DKK 116,99

Joha uld langærmet body beige

DKK 152,99

Joha uld langærmet body mørkeblå

DKK 152,00

Joha uld langærmet body rosa

DKK 152,00

Joha uld silke bodystocking m/kort ærme mørkeblå

DKK 152,00

Joha uld silke bodystocking m/kort ærme naturhvid

DKK 152,00

Joha uld silke langærmet bodystocking mørkeblå

DKK 179,00

Joha uld silke langærmet bodystocking naturhvid

DKK 179,00

Joha uld slå om dragt naturhvid

DKK 152,00

En body i uld har mange fordele. Den vigtigste er, at den holder dit barn lun og tryg hele dagen. Vi har udvalgt vores uld nøje – og har derfor fundet den fineste merinould til dig. Merinould er tyndere og blødere end almindelig uld. Derfor kan den bæres direkte mod huden. Vores Body i uld kradser ikke! De fine trykknapper forhindrer, at barnet skiller på midten og bliver koldt. Body´en holder bleen på plads og forhindrer trøjen i at glide rundt på kroppen. Den rene merinould holder barnet lunt hele året – og varmer, når det er koldt – og køler, når det er varmt. Desuden transporterer ulden fugten væk fra kroppen, så man ikke sveder eller bliver fugtig. Dette gør at barnet altid er lunt, tørt og trygt.

En body i uld fra Joha er en rigtig god investering

Vi har udvalgt de bedste bodyer i uld til dig. De holder sig bløde og lækre vask efter vask. Og det er vigtigt, da man ofte vasker baby og børnetøj. God uld kan vaskes og bliver ved med at være smidigt og skønt. Sådan en uld finder du her. Børn har den sarteste hud – og de har brug for noget ekstra blødt mod huden. Giv de små den bedste velvære med en joha uld body.

Joha body – vi elsker selv uld fra Joha

Her hos Scandinavianlux bruger vi selv uld fra Joha. Vi bruger uld til vores børn og os selv – og hele vores familie. Så vi kender vores produkter. Og du er altid velkommen til at spørge. Vores børn har alle startet livet i de lækre uld body´er fra Joha.