Joha uld dragt – klassisk dansk børnetøj i bedste kvaliteter

Joha uld dragten og alle deres produkter tager ansvar for miljøet. De er et af de første firmaer, der blev indehavere af EU ECOLABEL.

EU ECOLABEL er EU’s officielle miljømærke, der garanterer sundhed og bæredygtighed for dit tøj. Derudover er alle deres uldprodukter anerkendt af Woolmark. Certifikatet Woolmark får man som bevis på, at det kun er den fineste og reneste uld, der bliver brugt i produktionen.

Johas ekspertise bliver i dag anerkendt og produkterne, sælges i hele verden. Firmaet der startede tilbage i 1963, var det første der producerede uldundertøj til børn. I dag producerer de uldundertøj til alle størrelser, og til alle generationer. Det gør det selvfølgelig nemt, når men skal købe nyt uldtøj, at man allerede kender de fantastiske produkter, den gode kvalitet og den perfekte pasform.

Hvorfor skal du vælge Joha ulddragt til dit barn

Uld er et fantastisk materiale til små størrelser. Det kan være svært at regulere temperaturen for små børn, og her hjælper ulden dem. Uld er naturligt temperatur-regulerende, hvilket betyder, at det køler når det er varmt og varmer når det er koldt. Derudover har uld en fantastisk evne til, at absorbere fugt. Uld kan faktisk suge og holde på fugt, op til tre gange af sin egen vægt.

Dette betyder at fugten bliver ledet væk fra dit barn, så det ikke bliver fugtigt, koldt eller føler ubehag. Uld er mild og sund for huden.

Kan man have uldallergi? det er yderste sjælendt at uld er allergifremkaldende. Det er netop er en af de absolutte fordele, ved at vælge en ulddragt eller andet uldtøj fra Joha, frem for tøj af andre materialer.

Har du dog et barn med ekstra sart hud, har Joha udviklet en særlig uldkvalitet, der er foret med bomuld på indersiden. Eller du kan vælge en dragt, produceret af en blanding af uld og silke, så får du også det bedste af det bedste. Prøv evt. også en ulddragt, cardigan eller en hue i soft uld, soft uld er ekstra blødt og meget luftigt og isolerende på kroppen. Soft uld egner sig godt som det yderste lag udendørs eller i barnevognen.

Uld skaber som udgangspunkt en fantastisk komfort i tøj. Uld tåler nærmest ikke sammenligning med andre fibre. Når dit barn har en heldragt, køredragt eller en anden form for beklædning på fra Joha, vil de med stor sandsynlighed føle sig rigtig godt tilpas, hvad beklædningen altså angår, og det gøre livet som forældre og bedsteforældre endnu sjovere.

Kvalitetsbevidst, velvære og rigtige priser til alle størrelser

Joha er med rette blevet et stort og populært brand inden for undertøj og nattøj til både babyer, børn og voksne. Alt er nemlig produceret i den allerbedste kvalitet, hvor alle aldre bliver holdt tørre og behaglig varme hele året.

Hos Scandinavianlux finder du et stort udvalg af Joha til rigtige priser, alt lige fra lange underbukser, bodystockings, solhatte og elefanthuer, til undertrøjer, savlesmække og pyjamas fra Joha.

Uovertruffen komfort baseret på den bedste uld, du kan finde

Der findes mange gode grunde til, at naturens uld hører til de materialer, der oftest bliver brugt til fremstilling af kvalitetstøj. Det er netop det hele Johas filosofi er bygget op omkring, kvalitet, komfort og funktionalitet i økologiske materialer, produceret med fokus og respekt for sundhed og bæredygtighed. Den uld, som Joha bruger, når de for eksempel fremstiller en ulddragt, en body eller en køredragt er et naturligt fibermateriale med rigtig mange fordele i forhold til nogle af de behov, som et funktionelt stykke børnetøj skal kunne løse. Derfor er uld det perfekte materiale til fremstilling af børnetøj og babytøj i høj kvalitet, som faktisk trumfer bomuld på en række parametre.

Uld er på mange måder naturens eget specialudviklede varmekilde for levende væsener. Det er derfor ulden har nogle helt unikke fordele, der gavner mennesker i alle aldre. Fordele som andre materialer ikke er i stand til. Ulden har nogle fantastiske isolerende egenskaber. Disse egenskaber, regulerer pr automatik vores kropstemperatur og holder den helt perfekt, uanset om det er varmt eller koldt, både ude og inde. En ulddragt fra Joha giver kroppen og huden mulighed for at ånde naturligt og forhindrer således at man bliver svedig, fugtig og føler ubehag.

For de små babyer, som endnu ikke kan regulere kropstemperaturen, er det dejlige uldtøj fra Joha derfor et optimalt udgangspunkt.

Ulddragt fra Joha i de lækreste materialer

En ulddragt fra Joha giver dit barn velvære, den er let og behagelig at bevæge sig i. Uldtøj er let at have med på tur, hvis man får brug for et stykke ekstra tøj, da det er let at have med sig. Uld er let at have med at gøre, særligt når man ser det sammen med alle de andre fantastiske fordele, uldtøj har. Uld er derfor også det foretrukne materiale for mange voksne, når de skal købe nyt tøj, da mange ved at det er rart at have på, nemt at passe på og derfor holder længe.

Når det kommer til uldtøj til børn og babyer, har uldtøj en markant fordel i, at det desuden er ret modstandsdygtigt over for pletter og snavs. Uld er fra naturens side smudsafvisende, hvilket gør det til det perfekte materiale for tøj til børn, der godt kan komme til at spilde lidt i dagens løb, når de for eksempel spiser. Her får du noget tøj, du ikke skal bruge lige så meget energi på at vaske helt rent hele tiden, når du køber en ulddragt eller andet fra Johas brede kollektion af børnetøj i høj kvalitet. Hele Johas uldkollektion vaskes nemt og hurtige i vaskemaskinen, du skal blot husker at vaske på uldprogram 30℃, og bruge en skånsom uldsæbe.

Det er præcis alt det, de mange skønne produkter fra Joha, som du finder her på siden, repræsenterer.