Med en Joha uld hue sikrer man sig mod kulden og vinden. Det er MEGET vigtigt at børn ikke bliver kolde om hovedet og ørerne! Derfor skal man også huske at give dem en hue eller en babyhue på i forårs og efterårsmånederne, hvor det stadig er koldt herhjemme. Vi har hos Scandinavianlux mange designs af Joha’s lækre uldhuer. Vi har uldne kyser til de helt små og vi har elefanthuer i uld til de lidt større børn. Vi har tynde huer i uld i et enkelt lag uld – og vi har de lidt tykkere huer i dobbelt lag uld.

Perfekt pasform i Joha uld hue

Alle Joha’s uld huer udmærker sig ved at have en fantastisk pasform. De små får ikke huen ned i øjnene – og vælger du elefanthuen så holder den både hoved, hals og ører dejligt lune. Huerne i uld kan nemt være under en cykelhjelm, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Sundhed og velvære i en god uld hue

Der er rigtig vigtigst at være godt påklæd, når det er koldt. Og hovedet er der hvor man udskiller mest varme. Derfor er det ekstremt vigtigt at hold hoved og ører varme med en uldhue. Man kan undgå mange forkølelser og mellemørebetændelse med en god uld hue. At investere i en god uld hue er ikke bar et spørgsmål om mode – der er simpelthen et spørgsmål om sundhed.

Shop et lækkert udvalg af huer til dit barn, fra det danske mærke Joha, på Scandinavianlux.com. Vi har flere varianter og farver.