Et par leggings i uld er fuldstændig uundværlige i det nordiske klima. Så snart sommeren har forladt landet og kulden sætter ind så er der ikke noget bedre end at tage sine bløde uldleggings på. Du kan bruge dem med en lang hyggelig sweater over – eller som uldne leggings under dine kjoler eller bukser. Mange bruger uld leggings på vinterferien – eller i sommerhuset. Joha laver deres uldleggings i den fineste merinould, der selvfølgelig ikke kradser. Vi lover dig at du kommer til at elske dine nye uld leggings – eneste problem – svært at vælge mellem de fantastiske farver….Lige fra fødslen kan man starte livet i lækre uld leggings. Børnene elsker dem, da de giver fuld bevægelsesfrihed – og mænd bruger dem som uldne lange underbukser. Kvinder bruger dem som smarte leggings, der varmer og ser flotte ud.

Kunderne kommer igen efter flere uld leggings

De fleste af vores kunder kan ikke nøjes med et enkelt par – de må have flere! Og det kan vi godt forstå. For Joha laver de lækreste uld leggings man kan tænke sig. Ikke bare ser de flotte ud – deres pasform er også fantastisk. Det er en god idé at investere i et par leggings i uld fra Joha, da de luner dig, i den kolde tid. Det er en investering i dit velvære. Der er ikke rart at fryse – og derfor er disse leggings i uld fantastiske. Vores kunder bruger dem selvfølgelig på vinterferien, med de bruger altså også deres uld leggings på hverdage – på jobbet – eller som hjemme hyggebukser.

Vi har et stort udvalg af uld leggings til alle

Hos Scandinavianlux har vi mange forskellige leggings i uld. Både til baby´er, børn, mænd og kvinder. Så det er op til dig at vælge hvilke du bedst kan lide. Måske du er til leggings i 100% merinould? Måske du bedre kan lide de lidt tyndere leggings i blandingen silke og merinould? De er lidt tyndere og silken gør dem lidt blanke. Derfor er de nemme at have under andre bukser – eller nederdele. Joha har et fint lille udvalg af lækre farver – og de matcher fint sammen. Så du skal ikke være bange for at mixe de forskellige farver og kvaliteter – tværtimod kan du skabe et unikt og eksklusivt look.