Når de små skal puttes er det vigtigt at de føler sig veltilpasse og trygge. De må ikke fryse – og de må heller ikke blive for varme. Uld – merinoulden især har den fantastiske evne, at varme, når det er koldt – og køle, når det er varmt. Derudover leder ulden fugt væk fra barnets hud. På den måde holdes barnet tørt og trygt hele natten. En natdragt i uld sikrer, at barnet ikke skiller på midten og bliver kold – og skulle du have et barn, der altid sparker dynen af – så er det dejligt for dem at have en lun og blød heldragt på. Natdragten i uld har tryllefod, som man kan bukke ned omkring foden. Så behøver man ikke sokker. Natdragten lukkes nemt med fine trykknapper. Natdragten i uld er derfor nem at få af og på.

Uld natdragt til de små

Vi skal passe på de mindste. De har den fineste og mest sarte hud. Derfor anbefaler vi denne natdragt i uld til de små. Den giver velvære og tryghed, når de små har brug for det. For dem er verden stor og ny og de kommer lige fra mors varme beskyttende mave. Giv dem den bedste start på livet i en lækker heldragt eller natdragt i uld. Tillader kroppen at ånde og luner de små. Vores uld er ikke bare almindelig uld. Vi har valgt at tilbude vores kunder den lækreste merinould. Merinould er tyndere og lettere og man kan spinde tyndere tråde, der ikke kradser selv nyfødt hud.

Velvære i natdragt i uld helt tæt på kroppen.

Vores uld er ikke bare uld, men merinould. Merinould er blødere og tyndere end almindelig uld – og derfor perfekt at have direkte mod huden. Den lille kan med fordel have sin natdragt i uld på inderst inde. Holder dit barn lunt og trygt. En god investering i velvære til dit barn. Vi anbefaler også et lækkert babytæppe til de små som alternativ til en dyne, når man er på tur – eller dynen bliver for tung og varm.