Uldtøj fra Joha er kvalitet i verdensklasse. De fineste tråde af den reneste og blødeste merinould. Ulden strikkes til lækre designs, som du kan bruge, når kulden sætter ind. Så når efteråret kommer og du begynder at fryse om morgenen og sidst på aftenen så er det tid til uld tøj. Om du vælger at bruge det som skiundertøj eller lounge-wear er op til dig. Vi har valgt den fineste merinould, da den er tyndere, blødere og stærkere end almindelig uld. Merinould har den fantastiske egenskab, at det varmer, når det er koldt og køler, når det er varmt. Derudover transporterer det fugten væk fra huden, så du altid føler dig sund og frisk.

Verdenskendt uld til voksne.

Joha’s uld er verdenskendt for den gode kvalitet og kunderne vender tilbage år efter år. Vi har udvalgt de lækreste designs, der kan bruges til hverdag, da det bestemt ikke ligner andet kedeligt uldtøj! Vi sælger nemlig kun det smukkeste og lækreste.

Giv dig selv den bedste velvære i uld.

At iføre sig lækkert tøj i uld er en luksus. Vi elsker at blande de forskellige kvaliteter og derfor anbefaler vi også vores kunder at klæde sig i de forskellige kvaliteter. Hvad med at bruge en lækker uldbluse med en skøn Cashmere sweater over? Eller lyder det ikke skønt med et par lune uldne sokker som suplement, så du ikke fryser i den kolde tid. Du mærker hurtigt forskel fra almindeligt tøj – og denne velvære er noget vi går meget op i her hos Scandinavianlux. Vi vil have, at vores kunder føler velvære og komfort i vores tøj. Har du endnu ikke prøvet uld tøj så er det på høje tid.