Når de små ligger i barnevognen eller klapvognen kan man nemt blive kold om tæerne. Derfor sælger vi rigtig mange af Joha´s fineste uldfutter. Det er en lille strømpe-sko lavet i den blødeste merinould. Der er en fin lille lukning, der holder uldfutterne på plads, så de ikke falder af på farten. Også hyggelige at have på derhjemme, når der leges i stuen. De er simpelthen ikke til at stå for – og meget vigtige i barnets garderobe. Med et par uldfutter fra Joha er det slut med kolde fødder. Uldfutterne kan bruges af både drenge og piger. Futterne kradser ikke og de kan også sagtens bruges direkte på barnets fod uden sokker. Det kan være svært at få den mindste fødder ned i et par sko – og det giver jo heller ingen mening, hvis man alligevel ikke kan gå. Her er uldfutter en rigtig god løsning. De luner tæerne og de er super nemme at få af og på.

Uldfutter fra Joha holder de små fusser lune

Vi lever i et koldt klima og fødderne bliver hurtigt kolde. Børn ligger mange timer i barnevogn og klapvogn – og der er det ikke altid nok med en strømpe eller et par sokker. Vi anbefaler derfor disse uldfutter, der holder fødderne varme hele året. Babytøj og børnetøj er jo dejligt og luner skønt – men vi skal jo også huske de små fusser! Og så er de rigtig dejlige at futte rundt i om morgenen eller aftenen i sin lille natdragt.

Uldfutter kan sagtens bruges af de lidt større børn

Selvom de er super søde til de helt små – så er de også virkelig skønne til de lidt større børn. De fortjener jo også lune fusser!