Over hele verden er Joha kendt og elsket for deres uldtøj. Kærligheden strækker sig helt fra Japan til Europa, og sågar Australien. Det er ikke svært at forstå begejstringen for den rene og fine merinould, da den er fuldstændig unik. Dette er et naturprodukt af bedste kvalitet. Joha’s uld tøj varmer, når det er koldt – og køler, når det er varmt. Desuden transporterer det fugten væk fra kroppen, så man forbliver tør og behagelig. Man undgår at blive overophedet og svede, og kroppen holdes lun og behagelig. Mange bruger Joha uldtøj som uldent undertøj på skiferien, men de fleste har fået øjnene op for uldens egenskaber, og bruger det året rundt. Hele familien har glæde af tøj i uld – store som små. Lever i et aktivt liv, er det særligt vigtigt at kroppen holdes i balance, og fungerer optimalt. Her er uldtøj genialt. Når i først har prøvet Joha’s fantastiske uldtøj, er der ingen vej tilbage. Man bliver afhængig for livet, og vil ikke nøjes med det næstbedste! Dette er en af de bedste investeringer man kan give sig selv og sine børn. Man kan vælge den fine og tynde uld til undertøj inderst inde. Denne uld er strikket af fine tråde, og giver en fantastisk elasticitet, så du kan bevæge dig frit hele dagen. Vi har også en lidt tykkere uld, som kan bruges som bluse eller bukser – til store og små. Derudover har vi den tykke uld, som bruges som yderlag – eksempelvis sweaters eller overtøj.

Joha uldtøj til hele familien

Hele familien har glæde af uldtøj og uldundertøj fra Joha. Lige fra den helt nyfødte, og til familiens aller ældste. Vi sælger uldtøj til de små i alle aldre, og til de gamle på plejehjemmet. Alle elsker Joha’s lækre uldtøj. Perfekt gaveidé, og perfekt forkælelse til dig selv. Du fortjener det!

Kvalitet du har i mange mange år

Vi sælger kun tøj der holder. Tøj der kan bruges længe. Tøj i uld, der kan vaskes igen og igen. Tøj du altid vender tilbage til. Uldtøj du ikke kan undvære.