Viser alle 21 resultater

Joha uld rib kortærmet t-shirt i blå

DKK 249,00

Joha uld rib kortærmet t-shirt i rosa

DKK 249,00

Joha uld langærmet t-shirt sort

DKK 299,00

Joha uld t-shirt sort damer

DKK 249,00

Joha uld undertrøje sort

DKK 229,00

Joha uld leggings sort

DKK 299,00

Joha uld trusser sort

DKK 129,00

Joha uld langærmet bluse naturhvid

DKK 299,00

Joha uld t-shirt naturhvid

DKK 249,00

Joha uld undertrøje naturhvid

DKK 229,00

Joha uld leggings naturhvid

DKK 299,00

Joha uld trusser naturhvid

DKK 129,00

Joha uld langærmet t-shirt med blonde sort

DKK 299,00

Joha uld t-shirt i smal rib med blonde sort

DKK 249,00

Joha uld undertrøje i smal rib med blonde sort

DKK 229,00

Joha uld langærmet t-shirt med blonde naturhvid

DKK 299,00

Joha uld undertrøje med blondekant naturhvid

DKK 229,00

Joha uld leggings med blondekant naturhvid

DKK 249,00

Joha uld rib langærmet bluse i blå

DKK 299,00

Joha uld rib langærmet bluse i rosa

DKK 299,00

Joha uld rib leggings i blå

DKK 299,00

Vores uldundertøj er lavet af verdens fineste merinould Vi har nøje udvalgt vores designs, så du kan vælge mellem de bedste produkter. Danske Joha er kendt og elsket over hele verden – og det kan vi godt forstå. De laver uldundertøj af den lækreste og blødeste merinould, der ikke kradser. Kvaliteten er tynd og elastisk og du har fuld bevægelsesfrihed hele dagen. Vælger du uldent undertøj fra os er du sikker på velvære og komfort. Merinould kommer fra Merinofåret, der oprindelig stammer fra Spanien. I dag kommer størstedelen af verdens merinould fra New Zealand og Australien. Ulden spindes til tynde og smidige tråde, der derefter strikkes til lækkert undertøj. Merinould har den fantastiske egenskab, at det varmer dig, når det er koldt – og det køler dig, når det er varmt. Derudover transporterer det fugten væk fra kroppen, så du holder dig tør og frisk hele dagen.

Undertøj til damer i uld

Her hos os har vi nøje udvalgt det bedste, så du frit kan vælge dine yndlings designs. Så hvad enten du er til en ulden t-shirt og et par uldne shorts – eller en langærmet bluse i uld og et par fine uldtrusser – eller måske er du mere til en lille ulden top og et par lækre uldne leggings… Vores uldundertøj er designet, så det nemt og hurtigt kan vaskes. Bare smid det i vaskemaskinen på et uldprogram 30ºc med en uldsæbe – vupti så er dit uldundertøj klar til brug efter ingen tid. Tørrer hurtigt og bevares sin blødhed og farve. Er du mere til en uld t-shirt så har vi også et skønt udvalg.

Vevære starter inderst inde

Sundhed og velvære starter tæt på kroppen. Huden er dit største organ – og det tøj, der sidder tættest mod huden skal være af naturlige fibre. Vi anbefaler vores kunder at bruge uldent undertøj, da det tillader huden at ånde, så du altid er tør og sund. Din krop holdes varm hele dagen og merinoulden forhindre dig i at overophede og svede. Har du brug for ekstar varme kan du altid bruge et ekstra lag som fx en uld bluse.

Brug dit uldundertøj året rundt

Hvis du tror at uldundertøj er noget man kun bruger i de kolde måneder – så tager du fejl. Vores kunder fortæller, hvor glade de er for deres uldne undertøj på de kølige sommeraftner – eller de lumske forårsdage. Mange vælger at bruge det sammen med et par af vores lækre cashmere bukser. Derfor er uldundertøj en rigtig god og langsigtet investering. Det er velvære – og du fortjener det.