Joha uldundertøj

Du kender måske allerede egenskaberne ved uldundertøj. Hvis ikke, så skal vi prøve at forklare dem her: Uld er et naturligt produkt, som kommer fra fåret og har fra naturens side en masse fantastiske kvaliteter. Joha vælger at bruge den ekstra lækre uld – merinould. Merinould er meget blødere og tyndere end almindelig uld. Derfor kan man spinde fine tråde af den og strikke tynde designs, der ikke fylder meget under tøjet. Merinould optager ikke svedlugt – og er derfor meget velegnet til undertøj direkte på huden – hvilket eksempelvis er rart ved en uld undertrøje. Ulden varmer dig – selv i våd tilstand. Men merinoulden leder også fugten væk fra huden og du føler dig tør og frisk. Uldent undertøj varmer dig, når det er koldt og køler dig, når det er varmt. Topatleter sværger til merinould og ikke kunststofferne. Vores kunder bruger uldundertøj i de kolde måneder – både på jobbet og på ferierne. Og så er uldundertøj også uundværligt i sommerhuset og når der hygges derhjemme. Vi har et stort og omfattende udvalg af uldundertøj til mænd og kvinder – og en masse til de små og store børn.

Joha uld i bedste kvalitet

VI har her hos Scandinavianlux testet uldundertøj i mange år – og vi må konkluderer, at Joha ligger øverst på listen. Deres design er fantastisk og klædeligt og ikke som uldundertøj i gamle dage. Joha laver en unik kvalitet af uldundertøj og vi er stolte af at tilbyde det til vores kunder. Joha er et dansk firma med rødderne solidt plantet i den jydste muld, men hele verden har fået øjnene op for Joha. De sælger deres uldundertøj i stor stil til Tyskland, Japan, Australien og mange andre lande. Vi har prøvet mange andre mærker at uldundertøj, men vi vender altid tilbage til Joha. Simpelthen fordi det er det bedste! Og så er priserne også helt fantastiske! Det er ikke tit at man får så god en kvalitet så billigt.

Merinould undertøj kan bruges hele året

Måske du tror at uldundertøj kun kan bruges om vinteren – der tager du fejl. Uldundertøj kan bruges hele året. Uld varmer, når det er kold, men køler, når det er varmt. Derfor kan det sagtens bruges året rundt.

Hele familien har glæde af Joha undertøj

Alle i familien har glæde at uldundertøj. Far kan bruge det på cykelturen eller på jobbet. Mor kan bruge det på vinterferien eller på arbejdet, og de små i alle aldre kan bruge det, så de har maksimal velvære. Vi syntes hele familien fortjener det bedste. Så det er en god investering at investere i familiens velvære.