Cashmere huer

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af huer i cashmere til kvinder, i den blødeste kvalitet. Cashmere er den lækreste og mest eksklusive fiber der findes, og er derfor også det blødeste man kan have på. Vi her hos Scandinavianlux har selv designet og produceret vores lækre huer, og vi har mange forskellige varianter og farver. Vi har både huer i rib, huer med rib kant, samt fine huer der er glat strikket.

Vi har rigtig mange kolde måneder i Danmark, og det er derfor enormt vigtigt at holde sig varm om hovedet og ørerne. Vi har også et stort udvalg af lækre halstørklæder og handsker, som matcher huerne. Så du kan både mix og match farver og designs. Vi har også de fineste huer i cashmere til børn, som vi har designet og produceret under vores eget mærke til børn – Minilux. De små skal også holdes varme i de kolde måneder.

Vask din cashmere hue korrekt

Du skal huske at vaske dit cashmere tilbehør korrekt, så det ikke ødelægges i vasken. Vi anbefaler alle vores kunder at vaske deres cashmere tøj og tilbehør på et uldprogram på maks 30 grader – og med en god uldsæbe. Vi kan varmt anbefale de lækre sæber fra Tangent, som du også kan købe her hos Scandinavianlux. Tangent serien består af en pletrens, et vaske- og skyllemiddel, som skåner og plejer tøjet nænsomt.

Tag et kig forbi shoppen Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har et stort udvalg af lækre cashmere items – både til mænd, kvinder og børn.