Viser 1–60 af 234 resultater

Wolford

Wolford er et luksus fashion brand grundlagt i Østrig i 1949. De er mest kendt for deres højkvalitets strømper og bodywear produkter, herunder strømper, leggings, bodyer og lingeri. Wolford er især kendt for deres innovative materialer og teknikker de bruger, til at skabe produkter der både er funktionelle og elegante. Produkterne udtrykker elegance og kvalitet. Ud over strømper og bodywear, tilbyder de også en række lækre ready-to-wear design, såsom kjoler, nederdele og tilbehør. Med den lækre kvalitet, og de fine stilrene designs, har Wolford etableret sig et førende navn i modebranchen.

Wolford tøj til enhver lejlighed

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af strømper og strømpebukser fra Wolford, i de absolut lækreste kvaliteter. De gode strømpebukser er produceret i ekstra-stærkt materiale, der gør dem mere holdbare, og ikke lige så let løber. Vi anbefaler vores kunder at investere i et par lækre Wolford strømpebukser, som der er længere holdbarhed på, så du kan have glæde af dem i lang tid.

Vi har både helt klassiske strømper og strømpebukser, der kan bruges til enhver lejlighed, men har også et stort udvalg, med forskellige mønstre på. Om du skal bruge et par strømper eller strømpebukser til en fin lejlighed eller til hverdagsbrug, så har vi lige det du skal bruge. Mange af vores styles kommer i flere forskellige farver og varianter. Vi har også det fineste tøj, som er moderne og stilrene. Det er perfekt til dig der vil føle dig selvsikker og komfortabel i dit tøj, dagen lang. Tøjet er designet til at passe perfekt til din krop, og skabe den fineste silhuet.

Dit Wolford tøj kan sagtens vaskes på et almindeligt vaskeprogram på maks 30 grader. Vi anbefaler at vaske dem i en vaskepose. Shop de fine Wolford items lige her hos Scandinavianlux.