Viser alle 3 resultater

Udsalg kvinder

Hos Scandinavianlux har vi udsalg til kvinder, i de absolut lækreste materialer og designs. Hvem er ikke vild med at gøre et godt kup – og nu har du muligheden. Vi har nedsatte varer fra vores eget mærke – Scandinavianlux – hvor du finder de lækreste cashmere items til kvinder. Vores passion er at designe de lækreste cashmere produkter til kvinder, så du er sikret kompromisløs kvalitet og design. Cashmere er den fineste og blødeste fiber, som naturen har givet os, og vi er helt vilde med det. Du finder alt fra nedsatte pullovers, cardigans, til strømper og hue.

Der er lagt meget omtanke i vores lækre cashmere produkter, og vi har designet tidsløse produkter, som kan bruges år efter år. Fyld din garderobe op med lækkert kvalitets tøj.

Joha udsalg

Hos Scandinavianlux har vi også lækre varer fra mærket Joha på udsalg, til mænd, kvinder og børn. Joha er eksperter inden for producering og design af tøj til kvinder, mænd og børn. Vi har i mange år ført Johas lækre varer, her hos Scandinavianlux. Det er en helt anden form for luksus du mærker mod huden, og som giver velvære hver dag. Joha producerer tøj i uld, uld-silke og bambus, hvilket er tre af de lækreste kvaliteter man finder i tøj. Vent derfor ikke for længe med at shoppe lækre udsalgsvare hjem, da det går hurtigt.

Kom et smut forbi vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, eller tag et kig i shoppen Scandinavianlux.com. Vi er helt sikre på, at vi kan friste med lækre varer, til skarpe priser.