Viser alle 54 resultater

Barselsgaver

Hos Scandinavianlux er der et stort udvalg af barselsgaver til de kommende forældre – alt fra lækre uld bluser til bløde cashmere tæpper. Vi udbyder produkter af høj kvalitet, og som er i bedste velbehag for babyer. Vi udvælger det bedste uld og cashmere, som man med god samvittighed kan klæde babyer i. Vi har lækre produkter fra danske Joha, som laver børnetøj i topkvalitet. De laver det fineste og blødeste tøj til babyer og børn i bambus, uld og uld-silke, som er det rene luksus for et barn. Børn fortjener blødt tøj mod deres sensitive hud, og Joha’s produkter er derfor den perfekte barselsgave.

Cashmere til baby

Cashmere til babyer er godt, da det er et råmateriale naturen har givet os, og som selv varmeregulerer sig. Man kan derfor klæde babyer i cashmere om vinteren, men også i de lune måneder. Når først man har haft den bløde uld på, er det noget man ikke vil undvære. Cashmere er let, blødt og meget isolerende.Cashmere er selvrensende, og har dermed behov for færre vaske, hvilket også er godt for miljøet.

Man behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten af gaven, da vi hos Scandinavianlux sælger topkvalitet til skarpe priser.

Sådan passer du på dit cashmere tøj

Cashmere krymper let, hvis det udsættes ved for høj temperatur ved vask. Derfor bør du ikke vaske din cashmere ved mere end 30℃, og det må aldrig tørres i tørretumbler. Brug altid et vaskemiddel som er beregnet til uld, og vask i hånd eller på din vaskemaskines uldprogram.

Såfremt dit cashmere tøj ikke er snavset, så kan den bare luftes udendørs natten over. Det vil som regel friske tøjet op. På den måde holder dit tøj længere, og du skåner miljøet.