Uld og cashmere cardigans til børn

Her hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af cardigans til børn, i den lækreste cashmere kvalitet. Vi her hos Scandinavianlux har designet vores egen børnelinje – Minilux – hvor vi har designet de fineste cardigans, der kommer i mange fine farver. Vi har valgt både neutrale og farverige farver, så der er noget for alle. Vores lækre cardigans lukkes med små fine perlemorsknapper, så cardiganen er nemt at få på og af. Vores cardigans er både til piger og drenge, og vi synes det er en rigtig god investering til dit barn.

Cashmere har den fantastiske funktion at det er varmeregulerende, og kan derfor bruges året rundt. Cardiganen varmer når det er koldt, og køler barnets krop ned når det bliver for varmt. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com.

Ultimativ luksus cardigan til dit barn

Vi har også de lækreste cardigan/jakker i børstet uld, fra danske Joha. De har i mange år arbejdet med børnetøj, og producerer det lækreste børnetøj, i de bedste kvaliteter. De bruger den lækreste Merinould, som er finere og blødere end almindelig uld. Børstet uld er en tykkere form for uld, som fungerer rigtig godt som overtøj i de lunere måneder, og som en lækker cardigan under jakken i de kolde måneder.

Shop vores lækre cardigans til børn i cashmere og børstet uld, som kan bruges året rundt. Det er den ultimative luksus du kan klæde dit barn i. Vi har også de lækreste cashmere cardigans til kvinder. Shop cardigans på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.