Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cashmere cardigans til kvinder og børn, i mange forskellige fine designs og farver – du skal bare vælge den eller dem der passer dig bedst. Cardigan i cashmere materiale er noget af det mest lækre du kan forkæle dig selv med, og hvis du ikke har prøvet cashmere, så er det helt klart på høje tid. Vi har designet vores egne lækre cashmere cardigans under vores eget mærke – Scandinavianlux – og vi er meget stolte af dem. Vi har brugt tid og kræset om detaljerne, i udarbejdelsen af vores fine cashmere cardigans. Til at lukke cashmere cardiganen, har vi valgt at bruge de fineste perlemorsknapper, både til cardigans til kvinder og børn.

Cashmere cardigan til kvinder

Vi har i mange år kendt til cashmere cardigans til kvinder, og vi må bare sige, at de går simpelthen aldrig af mode. Cardigans kan friske et outfit op, og fungere som en ekstra fin lille jakke. Vi har designet vores vores cardigans i den blødeste materiale, da vi mener at både kvinder og børn skal have det komfortabelt i løbet af dagen. Vælg mellem cardigans i rund hals, v-hals, oversize cardigans, samt cardigans med rib. Vi er helt sikre på du finder lige den cardigan der er perfekt til dig.

En cardigan i cashmere kan bruges hele året

Vores cardigans kan bruges året rundt, da cashmere har den funktion, at den varmer dig når det er koldt, og køler dig når det bliver varmt. Cardiganen kan fungere som en jakke i de lune måneder, og i de kolde kan den bruges over blusen, kjolen eller skjorten. Vores kunder har været så glade for vores lækre designs og kvalitet, at vi er blevet bedt om at lave cardigans i cashmere til børn også. Vi har derfor udviklet Minilux, som er cashmere cardigans til børn. De mindste i familien skal også føle velbehag og varme, og derfor har vi skabt de lækreste cardigans, i de skønneste farver.