Joha børstet uld hue i blå

Original price was: kr. 179,00.Current price is: kr. 89,00.

Joha børstet uld hue i aqua melange

Original price was: kr. 179,00.Current price is: kr. 89,00.

Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

TangentGC – TGC041 Fine Wash 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC043 Stain Remover 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

TangentGC – TGC042 Fabric Softener 300ml

Original price was: kr. 75,00.Current price is: kr. 52,00.

Børstet uld tilbehør til børn

Hos Scandinavianlux vil vi gerne tilbyde dig alt det bedste tilbehør i børstet uld til babyer og børn, og derfor har vi udvalgt de lækreste items til børn, i den lækreste og fineste opkradsede Merinould. Børstet uld er en kraftigere opkradset uld, som fungerer helt fantastisk til udendørsbrug, og derfor har vi valgt fint tilbehør, der passer godt til det lækre overtøj vi har. Det lækre børstet uld tilbehør og overtøj er designet og produceret af brandet Joha, som laver børnetøj i absolut verdensklasse.

Vi har det lækreste udvalg af huer, luffer, futter, halsedisser og tæpper. De helt små børn bruger enormt meget tid i klap- eller barnevogne, og mange sover også deres lure ude i vognen. Derfor er det vigtigt at klæde sit barn ordentlig på, så de ikke går hen og bliver syge. Her kommer det lækre overtøj og tilbehør i børstet uld ind i billedet, da det fungerer helt fantastisk som overtøj til udendørsbrug. Det er en tykkere uld der er brugt i tøjet, hvilket varmer de små ekstra godt, og som kan bruges uden en jakke eller flyverdragt udenpå, i de lune måneder. Der er ikke noget lækrere for de små, at have dejlige varme futter på, samt lækre lune luffer på, når de er på tur i deres vogn. Shop derfor lækkert tilbehør hjem til dit barn, og giv dem overtøj der er komfortabelt, og som ikke kradser.

Lækkert tilbehør i børstet uld

Hos Scandinavianlux har vi også de lækreste Tangent sæber, som du kan bruge til at vaske dit lækre uldtøj. Vær forsigtig og nænsomt når det kommer til vask af uldtøj, så det ikke går i stykker. Forkæl dit barn med lækre og bløde børstet uld produkter. Tjek det store udvalg ud på Scandinavianlux.com, og shop det lækreste tilbehør hjem til dit barn.