Viser alle 14 resultater

Praktisk og varmt overtøj til børn i børstet uld

Hos Scandinavianlux har vi et et lækkert udvalg af overtøj til børn i børstet uld fra Joha, til når du skal holde dit barn varm i de kolde måneder. Overtøj i børstet uld er en fantastisk løsning for dit barn, når i eksempelvis går tur med barnevognen, klapvognen eller er på tur i bilen. Børstet uld er godt at klæde sit barn i, da det er anti-bakterielt, og det er temperaturregulerende. Hos Scandinavianlux har vi dragter, bukser og cardigans/jakker i lækkert børstet uld, og vi har valgt nogle fine klassiske farver – synes vi i hvert fald selv. Vi har valgt at vores dragter skal komme med to lynlåse, så de er nemmere at få af og på dit barn.

Varmt og blødt overtøj

En anden af de mange fordele med børstet uld er, at det giver dit barn bevægelsesfrihed, og at det ikke er lige så tungt som andet overtøj.  Uldtøj er dejligt let at have på. Derfor er uld også det foretrukne materiale for mange voksne, når de skal vælge tøj. Uld kan sagtens tåle at blive vasket, dog husk at vaske på et uldprogram, og med den rigtige sæbe, der egner sig til det skønne naturprodukt.

Ud over at være varmeregulerende og afvisende overfor hverdagssnavs, er børstet uld også utroligt god til at absorbere fugt. Ulden leder fugten væk fra dit barns hud, og holder det friskt og blødt. Ulden sørger således for, at dit barn ikke har en uhensigtsmæssig fugtig hud i længere perioder af dagen. Hos Scandinavianlux mener vi ikke, at man skal gå på kompromis med tøj til sit barn, og anbefaler dermed det lækre overtøj i børstet uld til dit barn. Shop derfor lækkert overtøj i børstet uld til dit barn på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik.