Viser alle 37 resultater

Bukser & leggings til børn

Bukser & leggings til børn er en vigtig del af barnets garderobe. Her hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg – nøje udvalgt, så du kan vælge de bedste af de bedste. Vi har i både bambus, uld, uld-silke og cashmere – hvilket er de absolut bedste kvaliteter der findes. Vi har her hos Scandinavianlux et stort sortiment af Joha tøj, da vi er helt vilde med deres designs og kvalitet. Vi har valgt de lækreste bukser og leggings fra Joha, i den fineste og blødeste Merinould, og så har vi også leggings i Merinould og silke kombinationen. Vi har også designet vores egne fine leggings til børn, i vores eget mærke Minilux.

Hos Scandinavianlux har vi nøje udvalgt de lækreste bukser til din baby. Vi syntes det er svært at finde ordentlige babybukser i gode kvaliteter, og der er Johas lækre bambus, uld-silke og uld bukser, samt Minilux cashmere bukser helt fantastiske. Vores lækre produkter til børn strammer ikke, og vi synes det er meget vigtigt, da de små i familien skal føle sig behagelig i det tøj de har på.

Bukser og leggings i topkvalitet

Du kan bruge vores lækre cashmere, uld, uld-silke og bambus bukser året rundt, da det regulerer sig efter kropstemperaturen dit barn har. Bukserne varmer når det er koldt, og køler når det er for varmt. Shop det lækre udvalg af bukser og leggings til børn, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vi har helt sikkert noget, der passer godt til dit barn.