Minilux cashmere sokker lysegrå

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 124,00.

Minilux cashmere sokker lavendel

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 124,00.

Minilux cashmere sokker grå

Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 124,00.

Cashmere strømper til børn

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af strømper i cashmere til børn. Vi her hos Scandinavianlux er helt vilde med cashmere, og har designet vores eget børnetøj under mærket Minilux, hvor du finder et stort udvalg af tøj og tilbehør til børn, i 100% cashmere materiale. Cashmere er den blødeste og lækreste fiber du finder, og er den mest eksklusive form for uld, da det er så fint og blødt. Cashmere er eksklusivt, og derfor er prisen lidt højere end andre materialer, men det er alle pengene værd. Vi anbefaler på vores varmeste at klæde sit barn i cashmere, da det er det ultimativt lækreste der findes. Vores fine cashmere strømper føles som silke på huden, og kradser ikke om foden. Cashmere kan slet ikke sammenlignes med almindelig uld. Den er blødere, lettere og meget mere isolerende end nogen anden fiber i verden.

Strømper i cashmere til børn

Vi mener at dit barn fortjener velbehag dagen lang, og det får de med lækre cashmere strømper. Vores lækre Minilux cashmere strømper giver lækker komfort, og du kan med god samvittighed give dit barn eller baby dem på. Vi har også lækre cashmere strømper til mænd og kvinder.

Tjek vores lækre cashmere strømper ud, vi har mange forskellige farver, så vi er sikre på at du kan finde noget der passer godt til dit barn. Vores sortiment af strømper til børn strækker sig bredt, og du kan også få strømper i uld og bambus fra mærket Joha. Tjek det lækre udvalg ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.