Cashmere strømper til mænd bordeaux

kr. 349,00

Cashmere strømper i lysegrå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder admiralblå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder jeans blå

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder blommefarvet

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd og kvinder lilla

kr. 349,00

Cashmere strømper til mænd

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af cashmere strømper til mænd, i de lækreste designs og farver. Cashmere er den lækreste, fineste og blødeste fiber der findes, og kommer fra cashmere geden, som lever under helt ekstreme temperaturforhold.

Vi mener her hos Scandinavianlux at det er vigtigt med at par bløde og varme strømper, da der ikke er noget værre end at gå rundt med kolde fødder. Nogle gange har vi brugt for et ekstra isolerende lag om fødderne, og især i de kolde måneder i Danmark, hvor vi oftest har frostgrader. Med cashmere strømper lover vi dig for, at du har varme fødder døgnet rundt. Cashmere er et varmeisolerende fiber, som holder dig varm når det bliver koldt, og som samtidig køler dig, hvis du får det for varmt. Du får ikke fugtige fødder i cashmere strømper, da cashmere absorberer fugt, og holder fødderne tørre og bløde i løbet af hele dagen.

Strømper i cashmere

Vi har her hos Scandinavianlux et stort udvalg af strømper i cashmere til mænd, i mange forskellige farver. Vores cashmere strømper er består af 40% cashmere, hvilket er en helt perfekt mængde, som holder foden dejlig varm og blød.  Vi har udvalgt et bredt farve sortiment, så du kan mix og match i mellem dem.

Vi har også et stort udvalg af cashmere strømper til kvinder og børn, da vi mener, at alle i familien skal have varme og bløde fødder. Tjek vores lækre udvalg af strømper i cashmere til mænd ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg.