Viser alle 3 resultater

Kjoler til børn i bambus, uld og uld-silke

Er du på udkig efter en sød og fin kjole fra? Så har vi de fineste kjoler i bambus, uld og uld-silke til børn, her hos Scandinavianlux. Vi synes, at kjoler er noget af det mest fantastiske, og vi er overbeviste om, at der er rigtig mange piger, der også elsker at gå i kjole. Der er intet sødere end at se sit barn i en fin lille kjole. Dog er er det vigtigt, at kjolen også er behagelig at have på. Kjoler fra Joha i uld er lavet i de bedste og blødeste materialer.

En kjole til de varme dage

Det er intet mindre end fantastisk at bevæge sig rundt i det varme sommervejr, med bare ben i en let kjole. Kjolerne er lavet i det fineste snit, som helt sikkert vil passe ind i dit barns garderobe. Vores kjoler kan sagtens bruges på en helt almindelig dag, sammensat med et dejligt par strømperbukser, og med en cardigan. Det er kun fantasien der sætter begrænsninger, så prøv at mix forskellige søde sæt, der vil passe til dit barn.

Kjolerne kan bruges til mange forskellige begivenheder, såsom bryllupper, fødselsdage og barnedåb, så det er altid godt at have en kjole i sit barns garderobe. Hos Scandinavianlux har vi både kjoler til børn og kvinder, i lækre materialer. Vi har nemlig kjoler i uld, uld-silke, bambus og cashmere. Så forkæl dig selv og dit barn, med en skøn kjole i bambus, uld og uld-silke. Tjek udvalget ud på Scandinavianlux.com