Cardigans til børn i børstet uld

Hos Scandinavianlux har vi et stort udvalg af cardigans i børstet uld fra Joha. Børstet uld tøj er den lækreste og blødeste kvalitet, og holder dit barn dejlig varm med den opkradsede Merinould. Merinould er den lækreste og fineste form for uld. De lækre cardigans i børstet uld kommer med små knapper, så de er nemme at lukke og åbne. Cardiganens kant er i en fin rib, der giver lidt spil til den børstede uld. Denne cardigan er rigtig sød til både drenge og piger, og er produceret i forskellige farver, så du kan helt selv vælge hvilken en der passer bedst til dit barn. Cardigans i børstet uld, kan også sagtens bruges som en jakke i de lunere forår og sommer måneder. Derudover er den perfekt til en tur i barnevognen, da de varmer dejligt, og giver god bevægelsesfrihed.

De fine cardigans er designet, så de lukkes og åbnes med knapper, da mange børn ikke bryder som at få trukket bluser og cardigans over hovedet. Shop derfor lækre cardigans i børstet uld hjem, dit barn vil føle velbehag når de har den på.

Cardigans i topkvalitet

Børstet uld cardigans er varmeregulerende, og tilpasser sig dit barns kroptemperatur. Begynder de at få det varmt i cardiganen, så køler ulden dem, og hvis de begynder at fryse, så varmer ulden dem. Vi har også vores lækre cashmere cardigans til børn fra Minilux, hvis du har lyst til ultimativ luksus til dit barn. Shop det lækre udvalg af cardigans på Scandinavianlux.com, vi har mange forskellige varianter, designs og farver – shop det der passer bedst til dit barn.