Pige bamse med cashmere tøj på

kr. 349,00

Drenge bamse med cashmere tøj på

kr. 349,00

Bamser til børn

Hos Scandinavianlux har vi de fineste to bamser til børn, iklædt det fineste og blødeste cashmere tøj. I ånd med vores passion for cashmere, og vores lækre tøj linjer til kvinder, mænd og børn, så skulle de små i familien da også have en fin bamse iklædt cashmere tøj. Vi har designet og produceret to – en pige og en drenge bamse. De er slet ikke til at stå for, og vi er sikre på, at det bliver dit barns tro følgesvend.

Bamser er altid en rigtig god og populær gave at give til en baby og mindre børn. Mange giver en i barselsgave, som følger barnet til de bliver store. Andre gange giver til fødselsdage, eller som en dåbsgave. Begge vores bamser her på Scandinavianlux er produceret i høj kvalitet, gode materialer, samt har det fineste tøj på, i den lækre cashmere fiber.

Børns tryghed

Mange børn finder tryghed i deres bamser, og vi mener her hos Scandinavianlux, at børns tryghed er enorm vigtig. Det kan virke banalt at give en tryghedsbamse, men mange børn knytter sig hurtigt til dem. Mange forældre kan sikkert nikke genkende til, at deres børns bamser er med overalt, og at det hurtigt bliver børnenes bedste ven.

Vi tilbyder de fineste bamser til børn, i den lækreste cashmere kvalitet. Shop på Scandinavianlux.com, eller tag dit barn med ind i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, så de selv kan udvælge sig den de vil have. Vi er sikre på, at de vil elske dem.