Viser 1–60 af 87 resultater

Joha uld t-shirt med is på

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Joha sommerhat i lilla med is

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 79,00.

Joha sommerhat i grøn med is

Original price was: kr. 159,00.Current price is: kr. 79,00.

Joha lyserøde uld shorts

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Joha uld shorts blå

Original price was: kr. 169,00.Current price is: kr. 84,00.

Uldtøj til børn

Hos Scandinavianlux har vi et lækkert udvalg af uldtøj til børn, fra det danske mærke Joha. De laver det absolut bedste tøj til børn, i de lækreste kvaliteter, farver og mønstre. Deres brand er for alvor blevet populært på tøjmarkedet i Danmark, og er begyndt at gøre deres indtog på de udenlandske tøj markeder – og det forstår vi godt. Vi har testet børnetøj fra forskellige brands, og vi går altid tilbage til dem. De er kompromisløse når det kommer til kvalitet, og det er vi helt vilde med her hos Scandinavianlux.

Uldtøjet er i en klasse for sig selv, og de bruger ikke bare almindeligt uld, men Merinould, som er den blødere og tyndere end almindelig uld. Merinould går ind og varmer når det bliver koldt, og køler når det er for varmt. Derudover tillader det huden at ånde, hvilket er rigtig vigtigt i børnetøj, da de små skal føle sig komfortable i deres tøj. Vores kunder her hos Scandinavianlux er helt vilde med det lækre uldtøj, både til dem selv og deres børn – vi har nemlig uldtøj til mænd og kvinder også. Uldtøj føles silkeblødt mod huden, og holder dig samtidig dejlig varm.

Uld til børn

Tjek vores lækre udvalg af uldtøj til børn ud, på Scandinavianlux.com, eller i vores fysiske butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Vælg mellem fine styles, farver og mønstre, og hold dit barn varm og lun året rundt. Vi lover dig for, at uldtøj er den bedste investering, da det kan bruges år efter år.