Joha uld-silke sæbe

Original price was: kr. 89,00.Current price is: kr. 80,00.

Bambus strømper kvinder

Vi har hos Scandinavianlux det lækreste udvalg af økologisk bambus strømper til kvinder, i det blødeste og lækreste design. Vi er vilde med bambus materialet, og har det lækreste sortiment af bambus tøj til kvinder. Bambus er et naturligt materiale, der føles silkeblødt mod huden, samtidig med at det holder kroppen dejlig lun. Vi har derfor også de lækreste strømper i økologisk bambus, som er behagelige at have på, og som holder dine fødder dejlig varme. Du kan også sagtens bruge dine bambus strømper i sommer perioden, da bambus har den fantastiske funktion, at den køler huden og fødderne når det blive for varmt, og holder fødderne tørre for fugt og sved. Bambus har en masse gode egenskaber, og derfor elsker vi alt vores bambus tøj fra Joha.

Bambus sokker dame

Der er ikke noget værre end at gå rundt og have kolde fødder. Vi mener velvære handler om at klæde sig i lækkert og behageligt tøj, som ikke generer på nogen måder. Bambus generer ikke, men er snarere et naturligt materiale, som du ikke kan undvære i din garderobe. Bambus sokker kommer til at holde dig varm og behagelig året rundt.

Vi har et lækkert sortiment, i det fineste og klassiske design. Vi har også lækre strømper i uld og cashmere, så tag et kig forbi de forskellige kategorier, og vælg det design, materiale og farve, som passer aller bedst til dig. Vi er helt sikre på du finder noget du kan lide. Tjek det lækre udvalg af strømper ud på Scandinavianlux.com.