Cashmere hyggebukser i sort

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

Cashmere hyggebukser i grå

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

Scandinavianlux cashmere hyggebukser gråblå

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

Hygge bukser i 100% cashmere

Hos Scandinavianlux der brænder vores hjerte for cashmere. Vi mener at den absolut bedste luksus, er cashmere tøj. Cashmere tøj produceres der ikke alverdens af, derfor ønsker vi at forkæle jeg med det lækreste tøj i cashmere. Størstedelen af vores tøj er produceret i 100% cashmere, og det samme gælder for vores lækre bukser. De er produceret i det lækreste og blødeste cashmere materiale, som er enormt komfortabelt at have på. Vi har produceret bukser til hele familien, nemlig både til mænd, kvinder og børn, da vi mener, at hele familien fortjener de lækreste og blødeste hygge bukser. Vores bukser i cashmere er produceret i de fineste og mest klassiske designs, som er tidsløse, og som kan bruges år efter år. Forkæl dig selv og familien med de lækreste bukser i cashmere – I fortjener det.

Cashmere bukser til kvinder året rundt

Cashmere kan bruges året rundt, da det er varmeregulerende, og køler dig om sommeren, og varmer dig om vinteren – cashmere bukser er derfor de perfekte bukser at erhverve sig i, da de kan bruges hele året. Cashmere materialet er den lækreste form for uld, og er endnu blødere og mere smidig en almindelig uld. Cashmere luner rigtig meget, uden at det bliver for meget, så du bliver fugtig og svedig. En god investering er dermed at købe et par cashmere bukser, selvom det ligger i den lidt dyrere prisklasse.

Du kan sagtens vaske dine cashmere og uld bukser, dog skal være på et uld program på maks 30℃, og med en god uldsæbe. På den måde kan du få glæde af dine bukser i mange år. Tjek det lækre udvalg af cashmere bukser, Joha bambus hyggebukser samt vores Wolford bukser ud på Scandinavianlux.com. Vi har helt sikkert noget der passer ind i lige præcis din garderobe.