Scandinavianlux klassisk cashmere cardigan med rund hals sort

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 1.079,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere cardigan med rund hals marineblå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 1.079,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere cardigan med rund hals lyseblå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 1.079,00.

Scandinavianlux klassisk cashmere cardigan med rund hals beige

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 1.079,00.

Scandinavianlux oversize cashmere cardigan med v-udskæring lysegrå

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 809,00.

Scandinavianlux oversize cashmere cardigan med v-udskæring lyserød

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 809,00.

Scandinavianlux oversize cashmere cardigan med v-udskæring beige

Original price was: kr. 1.349,00.Current price is: kr. 809,00.

Cashmere kabelstrik cardigan sort

Original price was: kr. 2.695,00.Current price is: kr. 1.617,00.

Cashmere kabelstrik cardigan beige

Original price was: kr. 2.695,00.Current price is: kr. 1.617,00.

Cashmere cardigans kvinder

Cashmere cardigans kvinder. Hos Scandinavianlux har vi udvalgt, designet og produceret de lækreste cardigans i 100% cashmere, som er den lækreste natur fiber du finder på markedet. Cashmere cardiganen er blød og behagelig at have på, og der er ikke noget der måler sig med cashmere – det er den ultimative luksus at have på. Vi har et stort udvalg af cardigans, i mange forskellige varianter og farver. Vi har også designet vores helt egen cardigan cashmere linje til børn, da vi mener, at de små ikke skal snydes for at have en lækker blød cardigan på. Vi har gjort os meget umage med vores cardigans, og har valgt at designe forskellige slags, så vores kunder har noget at vælge mellem, og forhåbentlig finder en model de kan lide. Til at lukke den fine cardigan, har vi benyttet os af perlemorsknapper – og dette er både i cardigans til kvinder og børn.

En cashmere cardigan er en beklædningsgenstand, hvor du både får komfort og stil. Fremstillet af det fineste cashmere uld, er Scandinavianlux’ cardigans utroligt bløde og behagelige at have på. En cardigan er perfekt til at tilføje et ekstra lag af varme og elegance til dit outfit, da cardigans netop er alsidige og kan bruges året rundt. De fungerer som lette jakker om sommeren, og som ekstra isolering om vinteren. Det tidløse design gør dem velegnede til både afslappede og formelle lejligheder.

Cashmere cardigan dame

Hos Scandinavianlux har vi et bredt udvalg af cardigans i cashmere, hvor du næsten med garanti kan finde din næste yndlings cardigan. Uanset om du er til den klassiske cardigan, den oversized eller den lange cardigan, så har vi noget til dig. Noget af det, der gør vores cashmere cardigans unikke, er de fine detaljer. Du finder blandt andet cardigans med de flotteste perleknapper, og du finder cardigans med de fineste snit og detaljer, der virkelig gør forskellen. For os findes der ikke et mere eksklusivt materiale end cashmere, og vi er glade for hver eneste dag at kunne tilbyde vores kunder det. Du finder hele vores store udvalg af cashmere tøj til kvinder, lige her.

En cardigan i cashmere kan bruges hele året

Cashmere er ikke bare et blødt fiber, det har også egenskaben, at det er temperaturregulerende. Med det menes der, at når det er køligt så varmer cashmere, og når det er varmt så køler det. Derfor egner cashmere sig fantastisk i tøj, da det på den måde også holder huden fri for fugt og sved, og holder huden blød og tør. Eksempelvis kan vores cardigans kan bruges over en bluse eller kjole, og kan på de lune sommeraftener bruges over toppen eller t-shirten. Cardiganen har mange funktioner, og alle burde eje en cashmere cardigan.

Når du ejer en cashmere cardigan, er det vigtigt at tage sig af den. Cashmere kræver forsigtig pleje, herunder håndvask eller brug af en skånsom maskine. Vask din cashmere cardigan på et uldprogram på maks 30 ℃, og med en god uldsæbe, og skal aldrig tørres i en tørretumbler. Vi kan varmt anbefale sæberne fra Tangent, der går ind og plejer og renser den delikate cashmere fiber.

Tøjet kan også sagtens vaskes i hånden. Hvis dit tøj ikke er snavset, så kan det bare luftes udenfor. Det vil de fleste gange være nok til til at friske tøjet op. Din tøj holder længere på den måde, og skåner samtidig miljøet. Med den rette pleje vil din cashmere cardigan forblive en skat i din garderobe i mange år. Shop det lækre udvalg på Scandinavianlux.com, eller kom forbi vores butik på Gammel Kongevej, Frederiksberg, og se vores lækre produkter nærmere.